Держдеп прокоментував заяву Лагард по Україні

Держдеп прокоментував заяву Лагард по Україні

Укрінформ
Сполучені Штати підтримують Україну в подоланні серйозних економічних проблем, втім наголошують на важливості перемоги над корупцією в країні.

Так прокоментував у середу заяву Крістін Лагард щодо занепокоєння ситуацією в Україні помічник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Загалом, ми регулярно підтримуємо зусилля України щодо врегулювання нею економічного та фінансового хаосу, що включає вирішення питань корупції серед інших дійсно серйозних економічних проблем", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він підкреслив, що Сполучені Штати залишаться прихильними підтримці зусиль України щодо подолання "дуже серйозної економічної ситуації" в країні, визнавши, що це є "критично важлива угода з довготривалою стабільністю".

Як повідомляв Укрінформ, у середу директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард оприлюднила заяву щодо України, в якій висловила сумнів, що наша країна надалі зможе успішно виконувати програму, підтримувану МВФ.

Міністр фінансів України Наталія Яресько, коментуючи позицію глави МВФ, назвала її закликом до прискорення реформ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-