США істотно збільшать Європейську ініціативу перестраховки

США істотно збільшать Європейську ініціативу перестраховки

Укрінформ
До ініціативи щодо формування бюджету США на 2017 фінансовий рік внесено пропозицію про істотне збільшення витрат у рамках Європейської ініціативи перестраховки (ERI).

Про це кореспонденту Укрінформу в ФРН повідомили з штаб-квартири командування США в Європі.

«Пропозиція щодо фінансування ERI на приблизно 3,42 млрд євро поглиблює інвестиції Сполучених Штатів у Європі в умовах триваючого погіршення ситуації з безпекою», - повідомили з Штуттгарта.

"ERI є відображенням сильного і збалансованого підходу Сполучених Штатів до Росії після її агресії в Східній Європі та інших регіонах", - зазначив верховний головнокомандувач об'єднаними збройними силами (ОЗС) НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав.

За його словами, збільшення суми всіх напрямків ERI дозволить збільшити ротацію персоналу, проводити додатково двосторонні і багатосторонні навчання і тренування з союзниками і партнерами, поліпшити обладнання американських баз, вдосконалювати інфраструктуру з метою забезпечення більшої оперативності реагування та активізувати зусилля з нарощування потенціалу партнерів з новими членами НАТО та партнерами.

"ERI є демонстрацією рішучості США зміцнити безпеку і потенціал регіональних партнерів, стримувати і реагувати на агресивні дії з боку регіональних учасників та на кризи в регіоні", - відзначають в штаб-квартирі командування США в Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-