У Дюссельдорфі вперше за чверть століття скасували карнавал

У Дюссельдорфі вперше за чверть століття скасували карнавал

Укрінформ
Традиційний карнавал в Дюссельдорфі скасовано, оскільки правила безпеки міста передбачають відмову від проведення заходу в разі циклону з силою вітру в 8 балів, водночас, як 8 лютого очікується циклон з поривами вітру до 10 балів.

Про це повідомляє DW.

«Традиційна карнавальна хода в Дюссельдорфі не відбудеться через погодні умови. Таке рішення прийняла координаційна група карнавального комітету Дюссельдорфа в понеділок, 8 лютого. Згідно з прогнозами, у "скажений понеділок" (8 лютого – ред.) очікується циклон з силою вітру в 8-10 балів», - зазначається в публікації.

Напередодні німецька метеорологічна служба внесла зміни в прогноз, згідно з яким 8 лютого очікувався вітер силою не в 7 балів, як раніше, а 8-10 балів. Правила безпеки карнавального комітету Дюссельдорфа передбачають скасування карнавалу у разі циклону з силою вітру в 8 балів. В інших німецьких містах, де проходять карнавальні ходи, немає настільки суворих обмежень на проведення заходів у випадку негоди, однак ходи в таких "карнавальних містах" федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія, як Мюнстер, Майнц, Реклингхаузене, Ессен, Дуйсбург, Хаген і Венден, напередодні вже скасовані.

У 1990 році карнавальну ходу в Дюссельдорфі було скасовано через ураган "Вівіан", під час якого швидкість вітру сягала 140 км/год. Карнавал у Кельні відбувся, проте через негоду в ньому не взяли участь деякі платформи. У 1991 році всі великі карнавальні ходи в Німеччині були скасовані в знак солідарності з учасниками і жертвами війни в Перській затоці.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-