Колишня дружина Путіна

Колишня дружина Путіна "підняла" півмільярда на оренді - ЗМІ

Укрінформ
Члени сім'ї президента РФ Володимира Путіна регулярно змінюють прізвища. Це може робитися, у тому числі, і з метою замести сліди корупції.

Це припустив у програмі Радіо Свобода головний редактор тижневика "Співрозмовник" Юрій Пилипенко.

У нещодавньому розслідуванні "Собеседник" стало відомо, що колишня дружина Путіна Людмила стала Очеретною. Але Пилипенко розповів, що після розлучення Людмила Путіна брала своє дівоче прізвище Шкребнєва. І саме на це прізвище зареєстрована фірма, яка здає в оренду будівлі.

"Один з документів, що у нас представлений, про те, що вона володіє 100% акцій однієї з фірм, там сказано, що це Шкребнєва Людмила Олександрівна. Це дочірня фірма від цього самого центру, який займається здачею, як ми зрозуміли, в оренду будівель на Воздвиженці", - сказав Пилипенко.

За його даними, здача в оренду будівель принесла колишній дружині Путіна півмільярда рублів.

Таким чином, складається ненормальна ситуація, коли в одній сім'ї вже є Марія Фаасен, Воронцова (старша донька Путіна), Катерина Тихонова (молодша донька Путіна), Шкребнєва, Очеретна (колишня дружина Путіна).

"Можливо, є й інші, чому і Фонд боротьби з корупцією Навального зацікавився цією публікацією ("Собеседника" про зміну прізвища Путіної на Очеретну - ред.), дав дуже сильний поштовх, рух цьому. Тому що, можливо, за цим стоять не лише питання безпеки, а, можливо, питання корупції, з якою так активно сьогодні бореться президент", - резюмував Пилипенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-