У Кремлі вже проводять паралелі між Україною і фашистською Німеччиною

У Кремлі вже проводять паралелі між Україною і фашистською Німеччиною

Укрінформ
Секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев вважає, що США і Євросоюз «організували в Україні державний переворот».

"Історично склалося так, що в Росії і на Україні проживає один народ, який в даний час розділений, - РІА Новості наводить заяву політика в інтерв'ю агентству Ассошіейтед Прес. - Зараз українців переконують у тому, що росіяни — їх найзапекліші вороги. В Україні, як колись у фашистській Німеччині, зміцнюється ультраправа націоналістична ідеологія. Молодь виховується за підручниками, в яких проводиться думка, що вся історія України є історія боротьби за незалежність від Росії", — сказав Патрушев.

Він зазначив, що вважає, що США та Європейський союз "організували на Україні державний переворот, в результаті якого до влади прийшли сили, які провадять антинародну і антиросійську політику".

Як відомо, Крим наразі анексований Росією, а частина Донецької і Луганської областей залишаються під окупацією контрольованих РФ терористичних угруповань. З початку АТО, захищаючи Україну від російської агресії, загинули 2269 наших воїнів, - таку цифру в кінці минулого тижня озвучив Президент. За даними Мінсоцполітики, кількість вимушених переселенців з окупованих територій перевищила 1,6 мільйона чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-