Коаліція знищила бункери та нафтопереробний завод ІДІЛ

Коаліція знищила бункери та нафтопереробний завод ІДІЛ

Укрінформ
Міжнародна коаліція на чолі зі США, яка діє на території Сирії та Іраку проти угруповання ІДІЛ, впродовж минулої доби нанесла 24 удари авіацією та артилерією по позиціях терористів. Серед знищених об'єктів – жива сила, техніка, бункери, нафтопереробне підприємство.

Про це йдеться у звіті, оприлюдненому в п'ятницю Пентагоном, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Штурмовики, винищувачі та безпілотні літаки нанесли 10 ударів (по об'єктах ІДІЛ – ред.) у Сирії", - зазначили в Пентагоні.

Операції проводилися в районах п'яти населених пунктів. Зокрема, поблизу міста Хасака були уражені КПП і тактичний підрозділ ІД. В районі Ракки зруйновано нафтопереробне підприємство, неподалік міста Манбідж уражені дві підрозділи та знищено будівлю ІДІЛ. П'ять ударів були нанесені поблизу міста Мара, внаслідок чого зазнали втрат чотири окремих підрозділи тактичного рівня, підбито автомобіль та знищено дві вогневих позиції бойовиків. Неподалік міста Пальміра знешкоджене місце виготовлення саморобних вибухових пристроїв.

В Іраку коаліційні сили крім пілотованої та безпілотної авіації застосували також артилерію, здійснивши, загалом, 14 ударів по позиціях терористів. Зокрема, повідомляється про операції в районах населених пунктів Асад, Хувая, Хаббанія, Мосул, Рамаді, Синджар і Хіт. У результаті, знищені та уражені п'ять підрозділів тактичного рівня, три вогневих позиції, перевалочний пункт, центр зв'язку, бункер, будівля, три одиниці транспортної та спеціальної техніки, пошкоджені транспортні комунікації, у тому числі міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-