У Польщі ініціюють референдум проти мігрантів

У Польщі ініціюють референдум проти мігрантів

Укрінформ
Парламентська фракція у польському Сеймі руху Kukiz’15 ініціює збір підписів за проведення референдуму проти прийому іммігрантів.

Про це під час прес-конференції в Сеймі у четвер заявив лідер Kukiz’15 Павел Кукіз, інформує варшавський кореспондент Укрінформу.

“Від сьогодні ми розпочинаємо збір підписів, 500 тис. підписів, під референдумом щодо неприйняття іммігрантів до Польщі. Хочу звернутися до всіх громадян, до польського народу, закликати до активної участі в нашій акції”,- заявив Кукіз.

Він наголосив, що події в новорічну ніч в Кельні, коли багато жінок постраждали від сексуальних домагань від вихідців з Близького Сходу та Північної Африки, переконало його в тому, що “поляки не готові приймати людей, які чужі полякам у культурному плані”.

“Польща – це наш дім, і це ми повинні вирішувати, хто в ньому проживатиме крім нас”,- наголосив лідер руху Kukiz’15.

Kukiz’15 є третьою за величиною фракцією у польському Сеймі, до якої входить 40 депутатів.

У Польщі Сейм може погодитися на проведення референдуму, якщо його підтримують не менше 500 тис. осіб.

Колишній польський уряд у вересні 2015 року зобов’язався прийняти 7 тис. біженців з півдня упродовж двох років. У цьому році, у відповідності до проекту розпорядження польського уряду, до Польщі зможе потрапити не більше 400 біженців, які перебувають на території Греції та Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-