У Сирії ліквідували ватажка ліванських бойовиків

У Сирії ліквідували ватажка ліванських бойовиків

Укрінформ
Внаслідок нальоту військової авіації в одному з районів Дамаска, ймовірно, загинув один з лідерів ліванського шиїтського угруповання "Хезболла" Самір Кантар.

Про це в неділю повідомляє Reuters.

«Серія ракетних ударів була випущена в будівлю в Дамаску в районі Джарамана в неділю. За повідомленнями, загинув ліванський лідер бойовиків Самір Кантар», - йдеться у публікації.

Зокрема, Сили національної оборони Джарамани, які підтримують урядові війська, написали в соціальній мережі Facebook, що тіло Кантара «щойно відправили до госпіталю в Дамаску».

Разом із тим, сирійські медіа стверджують, що ракетні удари нанесли «терористичні групи», а представники влади звинувачують в обстрілі ізраїльські ВПС.

 «Два ізраїльських військових літаки здійснили наліт на будівлю в Джарамані, вдаривши по ній чотирма ракетами дальньої дії», - стверджують Сили національної оборони Джарамани.

Зазначається, що в Ізраїлі Кантар звинувачувався в нападі, в результаті якого загинули чотири людини.У 2008 році ув’язненого Кантара обміняли. Ймовірно, він приєднався до шиїтского воєнізованого руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-