Бенксі нагадав французам, що Джобс - мігрант із Сирії

Бенксі нагадав французам, що Джобс - мігрант із Сирії

Фото
Укрінформ
Британський вуличний художник Бенксі створив свою нову інсталяцію у таборі біженців у французькому Кале, намалювавши на стіні Стіва Джобса у вигляді мігранта.

У такий спосіб він нагадав про сирійське походження одного з найбільших технічних інноваторів США, повідомляє британський The Independent.

«Нас часто переконують у тому, що міграція вичерпує ресурси країни, але Стів Джобс був сином сирійських мігрантів», - прокоментував Бенксі, додавши, що «Apple - компанія з найбільшим доходом у світі, щорічно вона платить сім мільярдів доларів податків. І все це завдяки тому, що країна прийняла до себе молодого сирійця з Хомса».

Нагадаємо, у вересні цього року британець Бенксі вирішив віддати будматеріали, що залишилися після демонтажу його творчої виставки "Дісмаленд" на потреби будівництва притулку для біженців у Кале. Біженці, які звели там тимчасовий табір на шляху у Британію, назвали його «Джунглі».

Бенксі - псевдонім британського вуличного художника, справжнє ім'я якого офіційно ніколи не називалося. Його графіті властива соціальна і політична тематика.

Стів Джобс - американський програміст, один із засновників і генеральний директор корпорації Apple і кінокомпанії Pixar. Він помер від раку у 2011 році у віці 56 років. Його батьком був сирієць Абдулфаттах Джандалі.

Фото banksy.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-