У Держдепі сказали, що думають про пропозицію Путіна

У Держдепі сказали, що думають про пропозицію Путіна

Укрінформ
Міжнародна коаліція в Сирії, яка протистоїть терористичній організації "Ісламська держава", діє достатньо ефективно і без пропозицій Путіна про створення нової структури під егідою ООН.

Таку оцінку висловив у четвер під час брифінгу в Вашингтоні заступник речника держдепартаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Коаліція, яку ми маємо, на наш погляд, працює все більш ефективно з кожним днем і з кожним тижнем, оскільки ми вдосконалюємо та поліпшуємо те, що було напрацьовано в плані підтримки авіаударів та в інших аспектах", - відповів представник держдепу на прохання озвучити реакцію США на ініціативу Путіна, висловлену під час його звернення до Федеральних зборів.

При цьому Тонер наголосив, що зі свого боку не може говорити про можливість утворення будь-якої структури ООН. Водночас він нагадав, що Сполучені Штати пропонували Росії приєднатися до існуючої коаліції з 65-ти країн.

Як повідомлялося раніше, у четвер президент РФ під час звернення до Федеральних зборів закликав до створення єдиного антитерористичного фронту під егідою ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-