В Туреччині взяли трьох ІДІЛівців. Один підозрюється у терактах в Парижі

В Туреччині взяли трьох ІДІЛівців. Один підозрюється у терактах в Парижі

Укрінформ
У провінції Анталья в Туреччині заарештували трьох бойовиків "Ісламської держави", один з яких підозрюється у причетності до терактів у Парижі.

Про це повідомляє видання Today's Zaman.

"26-річний Ахмет Дахмані, громадянин Бельгії марокканського походження, підозрюється в тому, що він визначав місця нападу у Парижі, його затримали у районі Манавгат в п'ятницю, де він зупинився в готелі", - йдеться у повідомленні.

Поліція провела обшук в п'ятизірковому готелі і затримала Дахмані.

Як зазначається, поліцейські також затримали двох інших бойовиків ІДІЛ, Ахмет Тахір і Мухаммед Верд, які мали намір зустрітися з Дахмані на трасі Анталія-Аланія.

Обидва потрапили на територію Туреччини з підробленими паспортами, щоб зустрітися з Дахмані і допомогти йому повернутися в Сирію.

Троє чоловіків були пізніше заарештовані у суді в Анталії.

Раніше, на цьому тижні, Туреччина заявила, що почала депортацію групи марокканців, затриманих в головному аеропорту Стамбула через підозру у зв'язках з ІДІЛ. Вісім осіб, які сказали, що прибули в аеропорт імені Ататюрка в ніч на вівторок з Касабланки для відпочинку, були затримані прикордонниками та допитані експертами, які визначили групу як підозрюваних бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-