Пономарьов пояснив, чому санкції не заважають рейтингу Путіна

Пономарьов пояснив, чому санкції не заважають рейтингу Путіна

Укрінформ
Російські пропагандисти перевернули ситуацію з санкціями Заходу проти РФ з точністю до навпаки, піднісши їх як досягнення керівництва нинішнього президента Росії та його "миролюбної політики".

Таке пояснення причин, чому санкції не знизили рейтинги Путіна, привів у понеділок у Вашингтоні депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, вплив санкцій кожен (у Росії – ред.) розуміє. Звичайно, всі бачать драматичні наслідки підняття цін в магазинах – адже за останні роки ціни на основні продукти харчування по деяких позиціях підскочили більш ніж вдвічі", - констатував російський політик.

Однак, продовжив він, погіршення рівня життя росіяни вважають аж ніяк не наслідками дій уряду РФ.

"Вони кажуть, що у всьому винна "кровожерна Америка", яка ввела санкції і воює з нами за те, що ми допомогли нашим братам українцям у боротьбі з фашистською хунтою", - пояснив депутат розуміння росіянами нинішньої ситуації.

А далі, за його словами, пропаганда весь час повторює фразу, що рівень життя в Росії впав із-за того, що Путін не може миритися з несправедливістю, так як він не такий поганий президент, як Обама.

"Тому санкції зараз навіть підтримують президентський рейтинг Володимира Путіна", - сказав Пономарьов.

Крім того, за його словами, вони дозволяють перекрити всі проблеми в керівництві економічного сектора влади, списуючи всі прорахунки на зовнішні фактори.

"Насправді ж, криза, в яку потрапила Росія, почалася не з санкцій, захоплення Криму і війни в Україні, а з президентської кампанії Володимира Путіна в 2012-му році - зі зниженням соціального рівня в РФ", - зазначив Пономарьов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-