Сущенко із зали суду подякував українцям за підтримку

Сущенко із зали суду подякував українцям за підтримку

Відео
Укрінформ
Власкор Укрінформу Роман Сущенко, незаконно затриманий у Москві, подякував небайдужим українцям за підтримку.

Про це він сказав у залі суду, де сьогодні відбулося чергове засідання у його справі.

"Я хотів би переказати вітання своїй родині, рідним, друзям, подякувати президенту, міністрам, парламентаріям та всім українцям, які підтримують у цю лиху годину", - сказав Сущенко. 

"Вітання колегам з Укрінформу, зі мною все гаразд", - додав він.

Він також окремо подякував делегації України в ПАРЄ. "Особлива подяка нашій делегації в ПАРЄ, Володимиру Ар'єву та іншим членам делегації за підтримку на такому високому рівні", - наголосив він. Журналіст також висловив сподівання, що невдовзі Ірина Геращенко отримає від нього привітання із 8 березня.

Він також зауважив, що слідчі заходи йдуть повільно, ще будуть дві експертизи, ознайомлення з результатами, а потім остаточне судове засідання.

Як повідомляв Укрінформ, власного кореспондента агентства у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Арешт Сущенка було продовжено до 30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-