Сущенко надіслав листи родичам і колегам

Сущенко надіслав листи родичам і колегам

Укрінформ
Адвокат незаконно затриманого в Росії Романа Сущенко Марк Фейгін, побувавши у підзахисного, повідомив, що той відправив велику нову порцію листів в Україну.

Про це адвокат сказав кореспонденту Укрінформу

"Після травневих свят побував у Сущенко. Дізнався, що він відправив багато нових листів в Україну, близько десятка – родичам, колегам. Але з поштою у нас біда. Як сказали дружина і дочка Романа, нещодавно вони отримали тільки лютневі листи. Так що можна уявити, коли дійдуть ці", - сказав Фейгін.

За його словами, затримка пов'язана не з роботою пошти, а з тривалою перевіркою цензури.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенко в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Скаргу на рішення Лефортовського райсуду Москви про продовження до 30 червня перебування під вартою Романа Сущенка розглянуть 18 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-