Сущенко передав вітання з зали суду

Сущенко передав вітання з зали суду

Відео
Укрінформ
Власкор Укрінформу Роман Сущенко, незаконно затриманий у Москві, передав вітання родині, колегам, подякував українському керівництву за активні спроби щодо його звільнення.

Про це він сказав українським журналістам перед засіданням суду в середу.

"Вітаю, шановні колеги. Я хотів би передати вітання своїй родині... Зі мною все добре, я почуваюся нормально. Живий, здоровий. Все буде добре", - сказав Сущенко.

Він повідомив, що минулого тижня отримав листа від Президента України Петра Порошенка та міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

"Їх зміст (листів - ред.) мені дає сили та дозволяє надіятися на оптимістичне рішення в майбутньому. Я хотів би подякувати їм (Президенту і главі МЗС - ред.) за підтримку, зусилля, які вони докладають для вирішення в позитивному ключі моєї подальшої долі", - сказав Сущенко.

Він також передав вітання та подяку колегам-журналістам з Укрінформу, представникам УПЦ, школярам української школи мистецтв в Парижі та друзям, які допомагають йому полегшити умови перебування в ув'язненні.

Співвітчизникам Сущенко побажав єдності та уникнення ненависті.

Як відомо, сьогодні Лефортовський районний суд продовжив до 30 квітня перебування під вартою власному кореспонденту Укрінформу Роману Сущенку, незаконно заарештованому в Москві 30 вересня минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-