КремлеЗМІ готують фільм про

КремлеЗМІ готують фільм про "шпигунське кубло Укрінформ" - адвокат

Укрінформ
Російські спецслужби могли розробити спеціальний "фільм" з метою впливу на думку міжнародної спільноти у справі незаконно затриманого українського журналіста Романа Сущенка. 

Не виключено, що подібний відеозапис, на якому буде представлений "страшний шпигун Сущенко", а все інформагентство "Укрінформ" подано як шпигунське кубло, може появитися на пропагандистських російських телеканалах ближче до кінця нинішнього року. Таке припущення висловив на прес-конференції в Укрінформі адвокат журналіста Марк Фейгін.

"Думаю, що ми маємо очікувати, можливо десь до кінця року, якогось сплеску, вкидання. І ви (українські ЗМІ – ред.) можете бути об'єктом прикладання зусиль. Правда, не дуже підходящим, тому що ви все ж таки незалежні, і дивитись на ці речі об'єктивно. Але, головним чином, для міжнародної суспільної думки буде вкинуто якийсь фільм, якийсь відеозапис. Напевно, на НТВ, чи там Russia Today, що у них там. І будуть розказувати, якого страшного шпигуна у обличчі Романа Сущенка спіймали. І що все агентство "Укрінформ" - це все суцільні шпигуни", - заявив Фейгін.

Адвокат підкреслив, що до такої кампанії російських спецслужб слід бути готовим. При цьому, в центрі цієї дискредитаційної операції може бути і сам Марк Фейгін: "Без сумніву об'єктом цієї кампанії буду і я - яка я нехороша людина, русофоб, жидобандерівець і так далі".

Він додав, що в Росії його вже самого починають звинувачувати у шпигунстві, називаючи "агентом Ленглі" (в Ленглі знаходиться штаб-квартира ЦРУ - ред.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-