У Кривому Розі запустили трубу, що почала качати воду в Південне водосховище

У Кривому Розі запустили трубу, що почала качати воду в Південне водосховище

Укрінформ
У Кривому Розі одна нитка водогону почала качати воду в Південне водосховище.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Криворізької ОВА Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Плюс одна нитка труби на нашому КРЕСівському проєкті почала качати воду в "Південне"! Дякую "Кривбасводоканалу"”, - поінформував Вілкул.

За його словами, найближчі три тижні додаткова вода буде використовуватися для завантаження систем теплозабезпечення, які зараз стоять порожні, тому що потрібно провести ремонти та гідравлічні випробування в наповненому стані. А з початку вересня додаткову воду отримає кожен житель міста.

Читайте також: Генсек Ради Європи засудила атаку на Кривий Ріг: Відповідальність за це настане

Крім цього, зазначив Вілкул, ДП "Кривбаспромводопостачання" закінчило реалізацію окремого проєкту для забезпечення водою сіл Мар’янське, Грушівка, Устькам’янка, Токівське, станція Тік, Хутір Мар'ївка, Перше Травня, Запорізьке, Кам'янка, Слов'янка, Шолохове, Петропавлівка, Павлопілля, Вакулове, Садове, Українка, Нововасилівка, Новоюльївка, Базавлучок та м. Апостолове.

“Це відносно невеликий проєкт, лише 1% від потреби міста Кривий Ріг, але дуже важливий. Там зараз йде набір води у систему. З четверга-п'ятниці, думаю, люди отримають воду”, - додав начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у липні у Кривому Розі реалізували другий проєкт із відновлення водопостачання, який забезпечуватиме водою близько 500 тис. місцевих жителів.

Фото: Олександр Вілкул, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-