Загарбники обстріляли з артилерії Очаків, є руйнування

Загарбники обстріляли з артилерії Очаків, є руйнування

Укрінформ
У Миколаївській області минулої доби, 9 червня, російська армія вкотре обстріляла Очаків та акваторію Очаківської громади.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, вчора, 9 червня, о 15:00 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, будинок культури. Відбулося займання покрівлі на житловому будинку, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає.

“Також вчора, 9 червня, о 15:48 ворог завдав артилерійський та о 18:00 мінометний обстріл акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає”, - зазначив Кім.

Читайте також: На Миколаївщині почався спад рівня води

За словами очільника ОВА, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляв Укрінформ, за данимиГенерального штабу ЗСУ, упродовж минулої доби ворог завдав вісім ракетних та 74 авіаційних удари, здійснив 62 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони та населених пунктах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-