Україна перемогла Угорщину на старті жіночої Золотої Євроліги з волейболу

Україна перемогла Угорщину на старті жіночої Золотої Євроліги з волейболу

Укрінформ
Українські волейболістки очолили групу С.

Жіноча збірна України перемогою розпочала виступи в груповому раунді Золотої Євроліги з волейболу 2023 року, у першому турі українки були сильнішими за команду Угорщини, передає Укрінформ.

Програвши стартовий відрізок зустрічі, господарки повернули ініціативу та вже згодом вели з відривом у шість очок. Партію угорки виграли з різницею в три очки — 25:22.

Значна частина другого сету проходила за сценарієм Угорщини. Та за рахунку 18:18 Україна вперше вийшла вперед, здобувши вирішальну перевагу в два очки за активності найкращих бомбардирок Анастасії Крайдуби й Олександри Міленко — 25:27. (1:1)

Третя партія позначила домінацію України: на сетбол гості виходили за розгромного рахунку 24:9, блоком перевівши поєдинок у четвертий раунд.

Доля четвертого сету вирішувалася в заключних розіграшах, коли українки незмінно відігрували перевагу суперниць. А за рахунку 23:23 вийшли на вирішальний сетбол, який реалізували з ейсу Юлії Димар — 1:3 (25:22, 25:27, 9:25, 23:25)

Читайте також: Україна перемогла Північну Македонію на старті чоловічої Золотої Євроліги з волейболу

Як повідомляв Укрінформ, другий матч між командами в Будапешті відбудеться в неділю, 28 травня. Початок — о 18:30 за київським часом.

Фото: CEV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-