Укрпошта повністю відновила свою інфраструктуру в Бородянці

Укрпошта повністю відновила свою інфраструктуру в Бородянці

Укрінформ
АТ «Укрпошта» повністю відновило поштову інфраструктуру в Бородянці витративши на відновлення понад 700 тис. грн.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу поштового оператора

«Укрпошта відновила роботу місцевого сортувального об’єкту в Бородянці. В місті також поновило роботу відділення 07801. Таким чином поштова інфраструктура Бородянського району повністю відновлена і може в повній мірі обслуговувати Бородянський, Іванківський, Макарівський та Поліський райони», - йдеться в повідомленні

Відновлення поштової інфраструктури обійшлося Укрпошті в понад 700 тисяч грн без витрат на будівництво приміщення поштового відділення, які були покриті за рахунок міського бюджету.

До відновлення долучилися також волонтери: 100 людей за підтримки фонду РАЙОН #1 розбирали завали і прибирали приміщення сортувального об’єкту після окупантів. Загалом вивезено 4 тонни сміття та демонтовано всі аварійні конструкції.

Читайте також: Укрпошта вводить поштовий блок «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель»

На початок квітня в Бородянському районі працює 37 стаціонарних та 16 пересувних відділень поштового зв’язку, що надають послуги для мешканців 211 населених пунктів.

Як повідомлялось, 28 лютого 2022 року у приміщенні будівлі, де розташовувалось ВПЗ Бородянка 07801 та сортувальний об’єкт, через влучання ворожої ракети виникла пожежа. Займання сталося в лівій частині будівлі, внаслідок чого вщент вигоріло відділення. Приміщення для сортування пошти постраждало менше, але працювати в ньому стало неможливо.

Також на горищі будівлі якийсь час сиділи російські снайпери, а в металевому кіоску, який стояв у внутрішньому дворі і слугував приміщенням для охорони, військові рф облаштували баню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-