За допомогою NFT-котів вже зібрали понад ₴3 мільйони для ЗСУ

За допомогою NFT-котів вже зібрали понад ₴3 мільйони для ЗСУ

Відео
Укрінформ
Проєкту UACatsDivision, який за підтримки криптомедіа Incrypted випустив для UNITED24 колекцію з 10 000 NFT-котів, уже вдалося зібрати понад 3 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі.

«UACatsDivision запустили продаж NFT-котів на підтримку ЗСУ. За перші години мають вже понад 3 млн грн. Хороший результат», – сказав Федоров.

Відео: UACatsDivision

Як повідомляють організатори проєкту, за перші 10 хвилин від початку продажу колекції було зібрано 2 млн грн.

"Попри те, що майже з перших хвилин розпродажу через активність користувачів був покладений звичайний платіжний шлюз для розрахунків банківськими картками, всі криптовалютні інструменти оплати працюють як годинник. Що дозволило першим 700 пухнастим улюбленцям вже знайти свій новий дім", - йдеться у повідомленні.

UACatsDivision - це одна з небагатьох волонтерських NFT-ініціатив, яка всі 100% отриманих коштів перераховує на ЗСУ, в фонд UNITED24 на поповнення флоту морських дронів. Котик із ТРО, котик-морпіх, котик-медик, котик-журналіст і ще 10 тис. різних котів, які боронять рідну землю від ворога. Будь-хто охочий може отримати унікального пухнастого героя та зробити власний внесок у перемогу України.

Читайте також: Колекція NFT-котів ЗСУ допоможе зібрати 40 мільйонів на флот морських дронів через UNITED24

"Виходить все дуже просто - мінтиш (створюєш) та отримуєш котячий NFT. Донатиш у перемогу і потрапляєш до закритого клубу, де разом з усіма учасниками котячого ком'юніті обираєш ім'я для кожного військово-морського безпілотника", - йдеться у повідомленні.

Відео: UACatsDivision

Наголошується, що NFT з колекції UACatsDivision - це не тільки почесний донат та персональний вклад у перемогу, це особливий цифровий арт та предмет колекціонування, який може стати Digital ID і бути використаний у соціальних мережах.

До платформи United24 за майже 10 місяців роботи долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 287 мільйонів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-