Укрзалізниця вдруге запускає Поїзд єднання

Укрзалізниця вдруге запускає Поїзд єднання

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» 16 лютого вдруге запускає Поїзд єднання, який курсуватиме  з Ужгорода до Краматорська.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АТ «Укрзалізниця» у Телеграмі.

«Цього року Поїзд Єднання має для нас особливу цінність: За 12 місяців, що пройшли від запуску минулого поїзда, ми дійсно відчули, яку силу має об’єднана нація. 16 лютого об 11:45 Поїзд Єднання №104/103 вирушить з Ужгорода. Тож запрошуємо мешканців міста завітати на виставку та відправлення поїзда і підписати спеціальні залізничні листівки, які поїзд через усю країну доставить до Краматорська безпосередньо в руки захисникам України, які просто зараз боронять Донеччину і всю нашу землю», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що доєднатись до зустрічі поїзда та підписати послання захисникам можна буде також на шляху прямування рейсу: Мукачево - о 13:05; Свалява - о 13:40; Воловець - о 14:19; Лавочне - о 14:59; Славське - о 15:21; Львів - о 17:30; Полтава-Південна - о 6:22; Лозова - о 8:50; Слов'янськ - об 11:13.

Читайте також: Укрзалізниця запускає потяг сполученням Хутір-Михайлівський - Тернопіль

Поїзд прибуватиме до Краматорська об 11:40.  Зворотно, з Краматорська, рейс поїзда №103/104 вирушить до Львова 17 лютого о 12:40, і прибуде у Львів о 6:25. Квитки на рейс вже доступні в застосунку Укрзалізниці, чатботі, на сайті та в касах вокзалів.

Як повідомлялося, перший Поїзд єднання 16 лютого минулого року провіз прапор України через 12 областей нашої держави від Рахова (Закарпатська область) до Маріуполя (Донецька область). Прапор було передано українським морякам, втім, місце його перебування після початку повномасштабного вторгнення наразі невідоме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-