Волонтери разом із Київстаром передали мільйон гривень на теплі речі літнім людям

Волонтери разом із Київстаром передали мільйон гривень на теплі речі літнім людям

Укрінформ
Співробітники компанії «Київстар» зібрали майже 161 тис. грн на теплий одяг самотнім людям похилого віку у межах проєкту «Огорни теплом». Мобільний оператор підтримав ініціативу та перерахував до Благодійного фонду «Let’s help» майже 840 тис. грн на закриття потреб благодійного збору.

Допомогу від компанії отримають 9 геріатричних пансіонатів та територіальних центрів надання соціальної допомоги, повідомили Укрінформу в пресслужбі Київстару.

«Пишаємось, що наші співробітники активно підтримують наші благодійні ініціативи, за 2022 рік волонтери Київстару зібрали 1,4 млн грн допомоги. Не зупиняємось й разом впевнено рухаємося назустріч перемозі!» – коментує директорка з корпоративних комунікацій Київстар Ганна Захараш.

Зокрема, у межах проєкту «Огорни теплом» співробітники Київстар зібрали напередодні нового року 160 933 грн допомоги літнім людям. Це 237 теплих наборів для стареньких, що знаходяться під опікою БФ «Let’s Help» та живуть у геріатричних центрах у Чернігівській, Житомирській, Черкаській, Полтавській та Київських областях.

Мобільний оператор, у свою чергу, підтримав ініціативу співробітників та перерахував до благодійного фонду майже 840 тис. гривень, які будуть спрямовані на закриття потреб проєкту «Огорни теплом». На ці кошти фонд забезпечить теплими наборами 3 геріатричні пансіонати в Житомирській та Черкаських областях, де зараз мешкають 892 особи похилого віку.

Читайте також: Абоненти Київстар вже чотири роки рятують хворих малюків завдяки sms

Долучитися й підтримати самотніх стареньких може кожен абонент передплати оператора, відправивши SMS з будь-яким текстом на номер 88080. З мобільного балансу буде автоматично перераховано 10 грн до БФ «Let’s help». Отриману допомогу фонд спрямує на закупівлю найнеобхіднішого для мешканців геріатричних пансіонатів по всій Україні.

Благодійний фонд «Let's Help» із 2015 року системно допомагає літнім людям в Україні. Під його опікою перебувають понад 10 тис. стареньких, що проживають в геріатричних пансіонатах у 10 областях України.

Як повідомлялось, ще на початку повномасштабного вторгнення мобільний оператор підтримував людей похилого віку й перерахував 5 млн грн до БФ «Let`s help». На ці кошти було придбано для них продукти харчування, воду, ліки, засоби гігієни на місяць, а також сухі пайки на тиждень на випадок евакуації або перебування стареньких у бомбосховищах. Крім цього, заклади забезпечені електрогенераторами та паливом для них на випадок перебоїв з електрикою.

Загалом від початку повномасштабної війни в Україні Київстар перерахував понад 130 млн гривень на гуманітарну допомогу ЗСУ, лікарням, літнім людям та постраждалим від війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-