United24 продає останній наклад браслетів із металу «Азовсталі» - гроші підуть на флот морських дронів

United24 продає останній наклад браслетів із металу «Азовсталі» - гроші підуть на флот морських дронів

Укрінформ
В межах платформи United24 запускається продаж останнього накладу браслетів, виготовлених зі сталі металургійного комбінату «Азовсталь».

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі, передає Укрінформ.

«United24 запускає продаж останнього накладу браслетів з легендарної Азовсталі. Його виготовили з 17-метрових літер «Вірю в ЗСУ», які стояли біля найбільшого прапора України. Так ми розділимо віру в ЗСУ поміж тисяч людей в усьому світі», - зазначив він.

Міністр уточнив, що увесь прибуток від продажів піде на формування флоту морських дронів, який захистить акваторії українських морів та мирні міста від крилатих ракет.

Читайте також: На флот морських дронів за день зібрали понад ₴120 мільйонів

Як повідомлялось, у жовтні в межах платформи United24 запущено проєкт «Азовсталь. Символ незламності», який передбачав доброчинний випуск браслетів, виготовлених з останньої довоєнної партії металу заводу «Азовсталь». Його вартість – 1500 грн.

Читайте також: До свята випустили тисячу браслетів з Азовсталі «Вірю ЗСУ», 100 з них - із автографом Залужного

Кожен браслет створений із 5 грамів сталі, виробленої на прокатному стані 3600 комбінату. Саме з такого сплаву у 1981 році виготовлена шахта для запуску космічного корабля, у 2012-му – новий саркофаг для Чорнобильської АЕС. У 2022 році листопрокатний цех, у якому працював стан 3600, став одним із місць, де героїчно тримали оборону захисники й захисниці Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-