Закарпаття отримало понад тисячу ліжок для розміщення переселенців

Закарпаття отримало понад тисячу ліжок для розміщення переселенців

Фото
Укрінформ
Закарпатська область отримала понад тисячу ліжок для розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сайт Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«За сприяння уряду Польщі та Мінреінтеграції для 28 нещодавно облаштованих локацій компактного розміщення ВПО в Закарпатській області передано 1050 розкладних ліжок із матрацами», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Закарпатським військовим і прикордонникам передали 15 автомобілів

За даними відомства, також ліжка направлять у місця розселення особливо вразливих категорій, зокрема багатодітних сімей, осіб з інвалідністю, літніх людей.

Мінреінтеграції висловлює подяку уряду Польщі та українському бізнесу за допомогу та підтримку внутрішніх переселенців.

Своєю чергою, вантажні автомобілі для доставки гуманітарної допомоги надала українська міжнародна група компаній з логістики «Нова пошта».

Закарпаття – один з опорних регіонів по розміщенню внутрішніх переселенців. Вже в перші тижні від початку повномасштабного вторгнення він прихистив близько 400 тисяч громадян. Там проживають понад 123 тисячі ВПО.

Як повідомлялося, якщо внутрішньо переміщена особа шукає прихистку на Закарпатті, варто звернутися на гарячу лінію Гуманітарного штабу Закарпатської ОВА за телефоном: +38 (096) 284-33-68.

Якщо ж є проблеми чи запитання щодо внутрішнього переміщення, також допоможуть оператори цілодобової гарячої лінії Мінреінтеграції з кризових питань: 15-48. Або – гарячої лінії офісу Уповноваженого з питань ВПО: + 38 (066) 813-62-39.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-