Вітчизняний рітейл за пів року надав гуманітарної допомоги на 1,4 мільярда — RAU

Вітчизняний рітейл за пів року надав гуманітарної допомоги на 1,4 мільярда — RAU

Інфографіка
Укрінформ
Український рітейл із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну надав гуманітарної та військової допомоги на 1,4 млрд гривень.

Про це повідомляє Асоціація рітейлерів України (RAU), передає Укрінформ.

«За шість місяців війни українські рітейлери зібрали та передали допомоги на суму 1,4 млрд грн», — йдеться в повідомленні.

Інфографіка: rau.ua
Інфографіка: rau.ua

Зокрема, на потреби армії та територіальної оборони було передано продовольчої продукції на суму 496 млн грн та непродовольчої продукції на суму понад 440 млн грн.

Населенню було надано продовольчої гуманітарної допомоги на суму понад 157 млн грн та непродовольчої гуманітарної допомоги на суму понад 147 млн грн

Українські рітейлери також зібрали понад 99 млн грн фінансової допомоги на придбання транспортних засобів та передали медикаментів на суму 12,3 млн грн.

"Асоціація рітейлерів України висловлює подяку усім компаніям, які продовжують не лише підтримувати економіку країни, але й активно допомогати населенню та нашим захисникам", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Казахстан надіслав гуманітарний вантаж на Чернігівщину

Як повідомлялося, українські волонтери та громадські організації з початку широкомасштабного вторгнення російської федерації надали медзакладам майже 32,2 млн одиниць обладнання, ліків та іншого медичного забезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-