В Україні підписали меморандум, спрямований на надання гуманітарної допомоги населенню

В Україні підписали меморандум, спрямований на надання гуманітарної допомоги населенню

Укрінформ
Президент ГО «Український Центр Діалогу та Комунікацій» шейх Емад Абу Алруб та президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук підписали меморандум, який спрямований на надання гуманітарної допомоги населенню країни.

Про це стало відомо під час пресконференції в Укрінформі «Ми різних національностей, але ми єдині в боротьбі за мир в Україні».

«Меморандум передбачає співробітництво шляхом об’єднання зусиль для реалізації спільних заходів, ініціатив та проєктів з надання гуманітарної допомоги вразливим категоріям населення України», - пояснив Поліщук.

За його словами, в ході об’єднання зусиль здійснюватимуться й інші активності, спрямовані на реалізацію намірів сторін, що визначені в меморандумі.

«Цей меморандум спрямований на надання гуманітарної допомоги населенню України та об’єднання наших зусиль. Він діятиме до 31 грудня 2023 року», - наголосив президент ТЧХУ.

Читайте також: Волинські рятувальники отримали від Естонії гуманітарну допомогу

Як повідомляв Укрінформ, міністерство охорони здоров'я отримало гуманітарну допомогу від партнерів, що включає медпрепарати та обладнання, зокрема інкубатори, апарати ЕКГ, монітори пацієнта, електрогенератори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-