За три місяці роботи United24 придбали понад 220 одиниць обладнання та 57 реанімобілів

За три місяці роботи United24 придбали понад 220 одиниць обладнання та 57 реанімобілів

Укрінформ
За три місяці існування UNITED24 було закуплено 226 одиниць медобладнання та 57 реанімобілів на суму 380 750 125 грн.

Про це повідомляється на сайті МОЗ, передає Укрінформ.

"35 транспортних апаратів штучної вентиляції легень, 22 рентгенівські установки з С-аркою, 83 наркозно-дихальних апарати, 24 операційні столи, 57 автомобілів швидкої допомоги, 5 апаратів штучної вентиляції легень для дітей та новонароджених – на загальну суму - 380 750 125 грн. Це придбано ДП “Медичні закупівлі України” за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24 для потреб сфери охорони здоров'я – за три місяці відколи вона створена", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: 5 реанімобілів аби рятувати життя: Parimatch долучився до ініціативи United24

Ці транспортні засоби та обладнання, зокрема, дають змогу рятувати життя українців. Переважно – в регіонах, які знаходяться під постійними артилерійськими та ракетними обстрілами, а також по сусідству з тими, де йдуть бойові дії.

Як сказав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, збір коштів триває.

«Українці змогли самоорганізуватися та надихнути світ для відкриття ще одного фронту – медичного. Збір на медичну допомогу триває. Тож долучитися може кожен – на платформі UNITED24. Разом з коштами державного бюджету, позики Світового Банку, програми Глобального фонду, надходженнями гуманітарної допомоги ці пожертви значно допомагають власникам лікарень модернізувати матеріально-технічну базу останніх з урахуванням викликів, спровокованих повномасштабним вторгненням росії на територію України», - наголосив Ляшко.

Читайте також: На фронт відправили перший медичний гелікоптер, придбаний за кошти United24

Як повідомлялося раніше, Parimatch підтримав ініціативу Олени Зеленської і перерахував понад 18 млн гривень через платформу United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-