Журналіст Михайло Ткач перерахував ₴5 мільйонів на «Армію дронів»

Журналіст Михайло Ткач перерахував ₴5 мільйонів на «Армію дронів»

Укрінформ
Український журналіст Михайло Ткач перерахував 5 млн грн на “Армію дронів”, на ці гроші буде придбано три безпілотні літальні апарати SKIF.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у повідомив у Фейсбуці.

“Протягом місяця він збирав гроші на Банку Моно. На ці гроші ми закупимо три українські БПЛА SKIF. Вони мають камеру, яка працює онлайн, літають на відстань до 130 км, а головне - виконують бойові завдання в умовах радіоелектронної боротьби”, - написав очільник Мінцифри.

Федоров висловив подяку журналісту за допомогу “Армії дронів”. “Вже скоро “пташки” відправляться на передову”, - додав очільник Мінцифри.

Читайте також: «Армія дронів»: до кінця серпня планують закупити 200 безпілотників-розвідників

Як повідомлялося, щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генеральний штаб Збройних сил України, Міністерство цифрової трансформації та UNITED24 розпочали 1 липня проєкт “Армія дронів”.

Це комплексна програма, що включатиме в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-