Британія передала українським рятувальникам понад 10 тисяч одиниць обладнання та 60 автівок

Британія передала українським рятувальникам понад 10 тисяч одиниць обладнання та 60 автівок

Укрінформ
Заступник міністра внутрішніх справ України Мері Акопян обговорила з міністром пожежної охорони Великої Британії надання чергового траншу допомоги українським рятувальникам. На сьогодні ДСНС України вже отримала від британських колег 60 пожежно-рятувальних машин та понад 10 000 одиниць обладнання.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Телеграмі, передає Укрінформ.

"На сьогодні ДСНС України від пожежно-рятувальних служб Великої Британії вже доставлено 60 пожежно-рятувальних машин і понад 10 тисяч одиниць обладнання", - цитує пресслужба МВС заступника міністра.

Як зазначається, під час зустрічі Акопян з новопризначеним міністром пожежної охорони Великої Британії Сарою Дайнс, міжнародними пожежними службами та організаціями, що спеціалізуються в цій галузі, обговорили подальшу співпрацю, аби допомогти українським рятувальникам, які героїчно виконують свій обов’язок в умовах повномасштабної війни.

Сторони визначили пріоритетні напрями співпраці: з гуманітарного розмінування; поповнення парку спецтехніки; відновлення пошкодженої інфраструктури підрозділів.

Читайте також: Британія виділяє Україні £2,5 мільйона для розслідування воєнних злочинів рф

Як повідомлялося, віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина під час сьомого Європейського форуму цивільного захисту заявила, що серед пріоритетних сфер, де Україна потребує допомоги ЄС, є розмінування, відбудова та ремонт будівель, а також посилення спроможностей українських державних органів та служб реагувати на кризові ситуації й допомагати цивільному населенню.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-