Індонезія готова підтримати українську медичну систему

Індонезія готова підтримати українську медичну систему

Фото
Укрінформ
Республіка Індонезія надасть підтримку українській системі охорони здоров'я та долучиться до відновлення зруйнованої загарбниками медичної інфраструктури.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

Як зазначають у МОЗ, президент Індонезії Джоко Відодо та перша леді Іріана Джоко Відодо відвідали Український науково-практичний центр ендокринної хірургії.

Індонезійський лідер спільно з міністром охорони здоров'я України Віктором Ляшком поспілкувалися з пацієнтами, які евакуювалися з небезпечних регіонів та наразі проходять лікування у цьому закладі.

Під час візиту президент Індонезії разом з дружиною передали гуманітарну допомогу, зокрема необхідні ліки, медичні вироби та розхідні матеріали.

Лідер Індонезії запевнив, що його країна і надалі підтримуватиме українську медичну систему та надаватиме гуманітарну допомогу.

Ляшко на своїй сторінці у Фейсбуці подякував президентському подружжю за візит і підтримку у цей важкий час. "Ми це дуже цінуємо. Такі візити свідчення того – що сьогодні Україна має справжніх друзів та партнерів на кожному континенті", - зазначив він.

Як повідомлялося, Президент Індонезії Джоко Відодо прибув до Києва вранці 29 червня. Він побував в Ірпені Київської області та провів переговори з Президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: Франція відправила в Україну медобладнання для екстреної допомоги

Завтра, 30 червня, президент Індонезії відвідає москву, де зустрінеться з путіним.

Фото: МОЗ, Віктор Ляшко 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-