Українцям треба розподілити сили, щоб подолати всю відстань до перемоги - Олена Зеленська

Українцям треба розподілити сили, щоб подолати всю відстань до перемоги - Олена Зеленська

Відео
Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська порівняла українців з бігунами на довгу дистанцію і заявила, що треба правильно розподілити сили і ресурси, щоб подолати всю відстань і перемогти у війні.

Про це вона сказала в інтерв’ю одній з провідних телерадіокомпаній світу CNN, передає Укрінформ з посиланням на Офіс Президента.

За словами першої леді зауважила, на початку повномасштабного вторгнення росії українці почувалися як спринтери.

«У перші тижні війни ми всі – і я точно – почувалися, як спринтери. Треба було відбити всі атаки, всі виклики максимально швидко. Емоції, сили й адреналін були на межі. Тепер, на п'ятий місяць війни, всі ми – люди, які біжать довшу дистанцію. Треба розподілити правильно сили й ресурси, щоб подолати всю відстань і перемогти. Нас має вистачити на перемогу. І нас вистачить», – переконана перша леді.

Вона поінформувала про масштабну національну програму психологічної підтримки для українців, яка допоможе подолати посттравматичний стресовий синдром, спричинений війною.

Читайте також: Британські виші запустять для українських студентів програми подвійних дипломівЗеленська

«Ми хочемо, щоб наші люди пережили війну та знайшли сили жити далі. Ми не дамо війні зламати їхній дух», – зазначила дружина Президента.

Вона також наголосила, що нещодавня ракетна атака рф на торговельний центр у Кременчуку – це тероризм.

Як повідомляв Укрінформ, 27 червня дві російські ракети вдарили по Кременчуку, одна з них влучила у торговельно-розважальний центр, загинули і поранені десятки людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-