МОЗ цього тижня отримало майже 700 тонн гумвантажу

МОЗ цього тижня отримало майже 700 тонн гумвантажу

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я цього тижня отримало майже 700 тонн гуманітарного вантажу, зокрема електрогенератори, рентгенівські апарати та автомобілі швидкої допомоги.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ, передає Укрінформ.

Як зазначається, впродовж тижня на склади МОЗ від різних донорів та благодійних організацій прибуло 8 автомобілів швидкої допомоги; 37 апаратів зовнішньої фіксації; 8 біохімічних аналізаторів крові; 3 пересувні рентгенівські апарати; 10 цифрових портативних рентгенографічних апаратів; 16 електрогенераторів.

Отримано також 3000 гемостатичних (кровоспинних) бинтів; 12000 тактичних аптечок; 34 тонни ліків; тонну антинеопластичних засобів; 13 тонн експрес-тестів на антиген COVID-19; 600 тонн засобів індивідуального захисту.

Читайте також: Україна за 5 місяців отримала 3,9 тисячі тонн гуманітарної допомоги з-за кордону

У МОЗ подякували всім організаціям та урядам країн, що підтримують заклади охорони України здоров’я під час воєнного стану.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-