Хто транслюватиме благодійний телемарафон Save Ukraine: Зеленська розповіла деталі

Хто транслюватиме благодійний телемарафон Save Ukraine: Зеленська розповіла деталі

Укрінформ
Благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine, який відбудеться у неділю, 27 березня, транслюватимуть понад 20 країн.

Про це дружина Президента України Олена Зеленська повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Save Ukraine – благодійний телемарафон-концерт. Цей захід ще відбудеться, тож анонсую! Цієї неділі, 27 березня, понад 20 країн транслюватимуть на своїх телеканалах і стримінгових платформах унікальний міжнародний захід на підтримку України. Провідні артисти з усього світу, прямі включення з європейських столиць і, звичайно, улюблені українські виконавці. Так збиратимуть кошти на допомогу Україні», - зазначила дружина Президента.

Початок заходу о 17:30 за центральноєвропейським часом (18:30 за київським).

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини»: «1+1», Телеканал ICTV, телеканал СТБ, «2+2», Телеканал Україна, Inter TV-Channel, Телеканал "Рада", Суспільне Новини тощо. Для глядачів в інших країнах трансляція буде доступна на Ютуб-каналі Atlas Festival - Atlas Weekend та на міжнародних версіях телеканалів.

«Запрошуйте друзів з усього світу – об'єднаймо наші зусилля для якнайшвидшої перемоги України!» - закликала перша леді.

Вона також повідомила про культурні заходи на підтримку України, які вже відбулися.

Зокрема, у всесвітньо відомому лондонському театрі Колізей за підтримки посольства України у Великій Британії відбулася вистава Dance for Ukraine. Її поставили колишні учні Київського хореографічного училища Іван Путров та Аліна Кожокару. Весь дохід від аншлагу пішов на гуманітарну допомогу постраждалим українцям.

Крім того, за словами першої леді, класичний романс «Чорнії брови, карії очі» та ще безліч українських музичних творів прозвучали в посольстві Ватикану в Туреччині на благодійному концерті українського концертмейстера Євгена Кострицького та туркменського піаніста й диригента Рустама Рахмедова. Кошти від продажу квитків також пішли на гуманітарну допомогу.

«Музика – проти війни. Всі культури світу – проти смерті та руйнувань», - написала Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-