У День єднання на Майдані Героїв у Запоріжжі відбулося віче

У День єднання на Майдані Героїв у Запоріжжі відбулося віче

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі на Майдані Героїв близько 170 жителів міста із державними прапорами зібрались на віче, аби показати готовність у будь-який момент стати на захист держави.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як ніколи сьогодні постає питання єдності, незважаючи на партійну приналежність, якісь особисті емоції. Ми збираємося, щоб показати, що ми єдині, і якщо ворог щось задумав, то він прорахувався. Сьогодні не 2014 рік. В нас величезна кількість хлопців і дівчат пройшли через війну, в нас величезна кількість волонтерів, людей, які кожного дня підтримують державу і роблять все, щоб вона була незалежною, сильною. Головне - показати єдність", - сказав учасник віче, ветеран АТО Михайло Пирог.

Віче на Майдані Героїв у Запоріжжі / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Житель Запоріжжя Єгор Клеха дізнався про те, що на Майдані збирається віче через соцмережі. Прийшов, бо хотів побачити, чи багато в місті свідомих громадян, і відчути особливу енергію.

"Я вчуся на історичному факультеті, і, як будь-який українець, який знає історію, пам'ятаю випадки, коли нас розривали на шматки, забирали нашу свободу. Сьогодні не треба панікувати, треба зібратись", - зазначив він.

Читайте також: День єднання дає українцям упевненість в собі та своїх силах – Шмигаль

Захід проходив у форматі відкритого мікрофона. Віче тривало близько години.

За порядком слідкували 50 правоохоронців та нацгвардійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-