Більша частина тимчасово окупованого Лисичанська залишається без води

Більша частина тимчасово окупованого Лисичанська залишається без води

Укрінформ
Більша частина тимчасово захопленого росіянами Лисичанська Луганської області залишається без води.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

У Лисичанську після невдалої осінньої спроби запустити систему опалення загарбники навіть не намагаються лагодити інфраструктурні об'єкти, пошкоджені ними ж під час обстрілів міста. Централізоване водопостачання є лише в окремих районах міста, здебільшого у південній частині, тобто там, де мережа вціліла, підкреслили в ОДА.

"У Кремінній, як і в інших населених пунктах, місцеве населення скаржиться на свавілля військових РФ. Останні обирають житло для свого тимчасового проживання на власне бажання. Незалежно - в місті господар чи евакуювався", - йдеться у повідомленні.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, "за учора росіяни вісім разів штурмували Білогорівку, намагаючись вклинитися в бойовий порядок українських підрозділів. Ситуація там напружена".

Як додав Лисогор, на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили атаки росіян у районах Новоєгорівки, Невського, М'ясожарівки і Твердохлібового.

Читайте також: З'явилися супутникові знімки наслідків удару по аеродрому Луганська

Спроби армії РФ просунутися у Серебрянському лісі успіху не мали. Українські військові проводять заходи з посилення переднього краю оборони. 

Невське й Новолюбівку загарбники обстріляли із реактивних систем залпового вогню. Також Невське, Стельмахівка, Куземівка, Макіївка перебували під вогнем з артилерії та мінометів.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 27 травня у Невському зафіксували ще два випадки руйнування житлової забудови внаслідок обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-