В окупованій Чаплинці на Херсонщині викрали співробітника інтернет-провайдера

В окупованій Чаплинці на Херсонщині викрали співробітника інтернет-провайдера

Укрінформ
В окупованому селищі Чаплинка на Херсонщині загарбники викрали чоловіка, який працював у фірмі з надання послуг інтернет-зв'язку.

Про це у Фейсбуці написав каховський журналіст Олег Батурін, передає Укрінформ.

«Тиждень тому в селищі Чаплинка Каховського району Херсонщини окупанти викрали чоловіка. Повідомляють, що він працював у фірмі з надання послуг інтернет-зв'язку», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає опозиційний російський ресурс ASTRA, 22 лютого невідомі у камуфляжній формі російського зразка увірвалися до будинку місцевої мешканки в окупованому селищі Чаплинка на Херсонщині. Кілька разів ударивши по голові її чоловіка – співробітника місцевого інтернет-провайдера – вони, погрожуючи зброєю, вивезли його в невідомому напрямку. Кримінальну справу не порушено.

Читайте також: У Генічеську активісти вилучили триколор з адмінбудівлі окупантів

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ Херсонщини окупанти вбили настоятеля храму, який відмовився переходити у російську церкву. Російські загарбники закатували до смерті 59-річного Степана Подольчака – настоятеля храму Православної церкви України в селищі Каланчак Скадовського району Херсонщини.

А в тимчасово захопленій Горностаївці Каховського району Херсонської області російські загарбники закатували до смерті 28-річного Руслана Руснака. Крім того, бльше трьох місяців російські окупанти незаконно утримують в полоні трьох цивільних мешканців Горностаївки – 23-річного Дениса Шума і 22-річних Івана і Антона Штепів. Їх позбавили волі ще в листопаді 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-