Застосунок «Дія» оновив дизайн

Застосунок «Дія» оновив дизайн

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації оновило дизайн застосунку «Дія», зробивши його більш функціональним та зручним для користувачів.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це розповів під час Diia Summit віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Ми запускаємо багато нових послуг у «Дії» і почали стикатися з тим, що нам доводиться вигадувати, як помістити ці послуги в картки документів, щоб вони були на першому екрані. Тому ми переосмислили дизайн «Дії», щоб він став більш функціональним», - сказав Федоров.

Однією з новацій став уніфікований стиль усіх документів: збільшено фото, додано динамічний фон, який додатково є ще одним елементом захисту, додана можливість змінювати порядок документів і прибирати ті з них, якими не користуються.

Також розробники осучаснили зображення іконок для послуг, зробили акцент на кнопках і додали новий персоналізований розділ - стрічку актуальних сервісів.

Читайте також: Зеленський анонсував послугу купівлі-продажу авто у Дії - запрацює з 20 грудня

«У «Дії з'явилася стрічка. Це новий персоналізований розділ, який завдяки певним алгоритмам адаптується під актуальні потреби конкретного користувача. Оскільки послуг у застосунку стає все більше, орієнтуватися і слідкувати за ними стає все складніше. Тому для вас персонально будуть підбиратися ті з них, які будуть найкориснішими», - зауважив віцепрем’єр-міністр.

Крім того, відтепер у застосунку можна відслідковувати новини від понад 15 тис. партнерів «Дії» - появу нової мережі магазинів або спеціальну пропозицію для користувачів.

«Цей розділ - про любов до наших користувачів. Про те, що ми дбаємо про них, про те, що їм цікаво, і як ми можемо допомогти вирішити конкретне питання», - додав Федоров.

Читайте також: Мінцифри запускає нову послугу єПідприємець

Він зазначив, що нову «Дію» вже можна завантажувати і тестувати.

Як повідомлялося, Мінцифри презентувало нову послугу для бізнесу під назвою єПідприємець; тепер українці зможуть отримати сервіси, необхідні для ведення бізнесу, за однією заявою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-