Tesla відкликає два мільйони авто через несправність автопілота

Tesla відкликає два мільйони авто через несправність автопілота

Укрінформ
Tesla відкликає понад два мільйони автомобілів після того, як регулятор США виявив часткову несправність їх системи автокерування (автопілота).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

У Національній адміністрації безпеки дорожнього руху США заявили, що відкликання відбулося через проблему із системою моніторингу водія у автопілотах транспортних засобів Tesla. Ця система визначає ступінь уважності водія під час руху. Там додали, що після впровадження необхідних змін, програмне забезпечення авто компанії буде перевірене ще раз.

В Tesla заявили, що випустять оновлення програмного забезпечення для вирішення цієї проблеми. В адміністрації зазначили, що після впровадження необхідних змін програмне забезпечення авто компанії буде перевірене ще раз.

Відкликання стосуватиметься майже кожної автівки компанії, проданої в США з моменту запуску функції автопілота у 2015 році.

Читайте також: Tesla скасувала заборону перепродажу електрокара Cybertruck

Цьогоріч компанія вже вдруге відкликатиме свої авто через несправність системи автопілота.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Tesla добровільно відкликала 362 758 електрокарів, і попередила, що її експериментальне програмне забезпечення для допомоги водієві, яке продається як Full Self-Driving Beta (FSD Beta), може спричинити аварії.

Фото: ALAMY

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-