Qualcomm постачатиме чипи для екранів в автомобілях Mercedes і BMW

Qualcomm постачатиме чипи для екранів в автомобілях Mercedes і BMW

Укрінформ
Американська напівпровідникова компанія Qualcomm постачатиме мікросхеми для дисплеїв з інформаційно-розважальними системами в розкішних автомобілів Mercedes-Benz і BMW.

Як повідомляв Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

У Qualcomm заявили, що компанія постачатиме BMW чипи, які допоможуть керувати голосовими командами всередині автомобіля.

Американська компанія також постачатиме мікросхеми для наступної версії моделей Mercedes E-класу, які будуть доступні в США у 2024 році.

Qualcomm очікує, що до 2026 року дохід від автомобільного сектора досягне 4 мільярдів доларів США, а до кінця цього десятиліття він зросте до 9 мільярдів доларів США.

Зазначається, що наприкінці 2022 року американський розробник чипів оголосив, що його частка в автомобільному бізнесі становить 30 мільярдів доларів завдяки продукту Snapdragon Digital Chassis, який використовується виробниками автомобілів та їхніми постачальниками для технологій допоміжного та автономного водіння, а також для автомобільних інформаційно-розважальних систем та підключення до хмарних сервісів.

Читайте також: BMW та Audi обмежили доступ до свого ПЗ для російських дилерів

Як повідомляв Укрінформ, найбільша у світі монопрофільна незалежна компанія із виробництва напівпровідників TSMC, яка розташована на Тайвані, схвалила інвестування у 3,5 млрд євро в будівництво свого першого заводу в Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-