Австралійська фірма судиться з Twitter за несплату рахунків

Австралійська фірма судиться з Twitter за несплату рахунків

Укрінформ
Австралійська компанія з управління проєктами подала позов до суду США проти Twitter Inc. Фірма вимагає виплатити їй близько 1 мільйона австралійських доларів ($665 000) за несплату рахунків за виконану роботу в чотирьох країнах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Згідно з судовою справою, приватна компанія Facilitate Corp, що базується в Сіднеї, 29 червня подала позов до Окружного суду США Північного округу Каліфорнії, стверджуючи про порушення контракту через несплату рахунків з боку Twitter.

Facilitate заявила, що з 2022 до початку 2023 року вона встановила датчики в офісах Twitter у Лондоні та Дубліні, завершила облаштування офісу в Сінгапурі та очистила офіс у Сіднеї.

"За ці роботи Twitter заборгував компанії близько 203 000 фунтів стерлінгів, 546 600 сінгапурських доларів і 61 300 австралійських доларів, відповідно", - повідомляє Facilitate.

Компанія заявила, що вимагає відшкодування збитків у розмірі, який буде визначено в судовому порядку, а також судових витрат і відсотків за максимальною встановленою законом ставкою.

Видання зазначає, що протягом 2023 року проти Twitter було подано ще дві заяви до суду через несплату рахунків.

Читайте також: Твіттер закриває доступ до контенту користувачам без облікового запису

Крім того, незалежна комерційна компанія Crown Estate, яка управляє нерухомістю, що належить монархії, у січні розпочала судовий розгляд щодо ймовірної несплати орендної плати за лондонську штаб-квартиру Twitter.

Як повідомляв Укрінформ, власник Twitter Ілон Маск заявив, що у соцмережі тимчасово вводяться обмеження для користувачів в питанні перегляду кількості постів за добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-