У «Дії» до кінця місяця з'являться до 10 нових послуг

У «Дії» до кінця місяця з'являться до 10 нових послуг

Укрінформ
У застосунку "Дія" протягом місяця зʼявляться близько 10 нових послуг та документів.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Зустрілися з командою на щотижневій зустрічі по Дії. Зараз у нас готові до запуску близько 10 нових послуг та документів у Дії. Протягом місяця вони зʼявляться у вашому застосунку", – написав він.

За інформацією Федорова, уже цього тижня в бета-тесті доступне електронне пенсійне посвідчення та посвідка на проживання; на черзі – тестування військових облігацій та перші послуги єНотаріату.

Читайте також: Пенсійне посвідчення в «Дії» тестують 10 тисяч українців

Невдовзі в застосунку "Дія" буде відновлений "шеринг" техпаспорта.

"Ви знову зможете в декілька кліків пошерити документ (поділитися документом - ред.) із близькою людиною, яка користується вашим авто", – додав міністр.

Федоров нагадав, що послугу "шеринг техпаспорта" запустили в лютому на Diia Summit, однак через війну були змушені тимчасово зупинити.

Читайте також: Дозвіл на виїзд дітей за кордон можна буде оформити у «Дії»

Очільник Мінцифри анонсував також черговий крок до міжнародної інтеграції Дії. Так, за його словами, незабаром цифрові документи в застосунку матимуть переклад англійською.

"Паралельно ми продовжуємо працювати над топпроєктами, які потребують великої кількості інтеграцій та ресурсів нашої команди. Але саме вони є революційними", – зауважив Федоров.

Як повідомляв Укрінформ, із 1 липня українці можуть подавати в Дії заявки на участь у проєкті єРобота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-