Цукерберг після маштабного збою Facebook потрапив на обкладинку Тime

Цукерберг після маштабного збою Facebook потрапив на обкладинку Тime

Укрінформ
Журнал Time присвятив свою свіжу обкладинку Марку Цукербергу після нещодавного глобального збою соцмережі Facebook.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на Інстаграм-сторінці Time.

«Я був пов'язаний з компанією в перші дні її існування в якості радника і інвестора. З тих пір я і незліченна кількість інших людей змушували засновника Facebook Марка Цукерберга і головного операційного директора Шеріл Сендберг реформувати Facebook. Я спілкувався з ними в приватному порядку. Нічого не трапилося. Останні три тижні змінили правила гри. Відважна Френсіс Хоген змінила риторику про технологічну реформу, та домоглася більшого, ніж я та інші за роки зусиль», - наводяться в описі під світлиною слова Роджена МакНемі, колишнього радника й інвестора Facebook.

Читайте також: Instagram на тлі масштабних збоїв запроваджує нововведення

Як відомо, у понеділок ввечері у роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій. Проблеми з підключенням до цих соцмереж тривали близько шести годин.

Також нагадаємо, що колишня менеджер Facebook Френсіс Хауген публічно звинуватила її керівництво в бажанні збільшити прибутки за рахунок інтересів спільноти. Хауген, як зазначається, пропрацювала у Facebook із 2019 року і встигла таємно скопіювати десятки тисяч сторінок внутрішніх досліджень та аналітики компанії, на основі яких вийшло кілька критичних у бік соцмережі статей. Хауген пішла з компанії в травні цього року, а у вересні подала анонімні скарги у федеральні правоохоронні органи, звинувативши Facebook у обмані своїх користувачів стосовно прогресу в протистоянні ненависті, насильству та дезінформації в Інтернеті. Після цього акції компанії Facebook впали до найнижчого рівня з червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-