Microsoft видалила всі коментарі під відео про Windows 11 через критику

Microsoft видалила всі коментарі під відео про Windows 11 через критику

Укрінформ
Компанія Microsoft закрила коментарі під відео з описом оновленої операційної системи Windows 11 у зв’язку з численною критикою з боку користувачів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Notebook Check.

На відео співробітниця Microsoft підтвердила, що ситуація «жахлива» для клієнтів із несумісним обладнанням, але всі інші будуть задоволені покращеннями безпеки та продуктивності. Відео набрало майже 1,5 тисячі дизлайків та понад 100 вподобань.

Системні вимоги Windows 11 неможливо обійти стороною в остаточній версії операційної системи. Microsoft поки не назвала пристроїв, які підтримуватимуть нову версію Windows, проте заявила, що оновлення для деяких девайсів із Windows 10, що не відповідають вимогам, не з’явиться.

Через велику кількість негативних реакцій Microsoft закрила розділ коментарів під відео на YouTube, що передбачає видалення всіх коментарів, які розмістили раніше. Користувачі поділилися припущеннями, що компанія запровадила надто жорсткі вимоги до системи, щоб продати побільше нових пристроїв.

Читайте також: Прибутки техгігантів Apple, Microsoft та Alphabet рекордно зросли

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці червня корпорація Microsoft офіційно представила нову версію своєї операційної системи - Windows 11.

Нова ОС позиціонується як найбільше оновлення протягом останнього десятиліття. Одна з найпомітніших візуальних змін - переміщення клавіші «Пуск» з лівого нижнього кута до центру, що частково нагадує інтерфейс iMac. Окрім того, нове меню «Пуск» міститиме активні плитки (Live Tiles), що запроваджували у Windows 8.

Читайте також: Прибутки техгігантів Apple, Microsoft та Alphabet рекордно зросли

Дизайн Windows 11 став ще більш спрощеним. Тепер усі вікна, іконки та стандартні продукти Microsoft будуть відображатися із заокругленими краями.

Раніше компанія Microsoft оголосила, що з 14 жовтня 2025 року припинить підтримку Windows 10.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-