Facebook Messenger, Instagram та WhatsApp зазнали маштабного збою

Facebook Messenger, Instagram та WhatsApp зазнали маштабного збою

Укрінформ
Три додатки, що належать компанії Facebook та використовують спільну технологію – Instagram, WhatsApp та Facebook Messenger – цієї п’ятниці перестали працювати по всьому світу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Independent

Користувачі цих додатків побачили попередження про помилку, коли їх відкривали, а також втратили змогу отримувати та надсилати повідомлення.

На офіційному сайті Facebook, що відслідковує технічні проблеми, зазначили, що платформа «здорова» та що жодних збоїв не помічено.

Instagram і WhatsApp не мають власних сторінок, що відслідковують стан сервера, хоча в офіційному обліковому записі Instagram час від часу публікується повідомлення про значні збої.

Читайте також: У роботі сервісів Microsoft стався глобальний збій

Більше половини користувачів Instagram, які повідомили про неполадки, зіткнулися з проблемами із завантаженням додатку. Інші ж не змогли увійти в своїй облікові записи та завантажити веб-версію додатку. За кілька хвилин про це повідомили близько 15 тисяч осіб.

Варто зауважити, що компанія Facebook за останні роки стикалася з кількома серйозними збоями. Та в зв’язку з тим, що Facebook, Facebook Messenger, Instagram та WhatsApp наразі тісно взаємопов’язані, такі збої стають все масштабнішими – проблеми в одній платформі автоматично впливають на інші.

Розслідування ситуації триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-