Huawei презентувала найшвидший у світі кластер штучного інтелекту

Huawei презентувала найшвидший у світі кластер штучного інтелекту

Укрінформ
На конференції Huawei Connect 2019, що проходить у Шанхаї, Huawei представила нову обчислювальну стратегію та анонсувала кластер штучного інтелекту (ШІ) Atlas 900.

Про це Укрінформу повідомили в представництві Huawei в Україні.

"Atlas 900 - це потужна система ШІ-обчислювання. Ця новинка у сфері ШІ-обчислень допоможе зробити ШІ-рішення доступнішими для різних областей наукових досліджень та бізнес-інновацій", - ідеться в повідомленні.

За оцінками Huawei, в найближчі п'ять років статистичні обчислення стануть основним напрямом у галузі, і на обчислювальні машини ШІ припадатиме більше як 80% всіх обчислювальних потужностей у світі.

«Майбутнє сфери обчислень - це величезний ринок вартістю понад два трильйони доларів США", - зазначив заступник голови компанії Huawei Кен Ху.

Читайте також: Huawei хоче продати Заходу свої 5G-технології

Щоб зайняти свою нішу на ринку, Huawei має намір зосередитися на чотирьох ключових областях: розвивати архітектуру, інвестувати в процесори для всіх сценаріїв, зберігати інтегрований підхід до бізнесу та створювати відкриту екосистему.

Як повідомили в компанії, Аtlas 900 - найшвидший у світі кластер штучного інтелекту, який розроблено на базі технологічних рішень Huawei останнього десятиріччя. Він поєднує потужність тисячі процесорів Ascend.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-