Apple презентувала нові iPhone

Apple презентувала нові iPhone

Відео
Укрінформ
10 вересня о 20:00 за Києвом відбудеться презентація iPhone 11 і ще двох смартфонів від Apple: iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Про це повідомляє ITC.UA.

"Крім нових iPhone, компанія повинна представити п'яте покоління розумних годинників Apple Watch. Вперше в історії, презентація iPhone 11 буде доступна на YouTube, так що англійською захід зможе подивитися більше охочих", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що про iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max вже відомо багато. Зовні смартфони зміняться не сильно: на фронтальній панелі все ще буде великий виріз на екрані для датчиків. А ось тильна сторона отримає новий блок камер, iPhone 11 їх буде дві, а в 11 Pro і 11 Pro Max  - три.

Додається, що iPhone 11 буде прямим продовженням iPhone Xr, але, судячи по зміні назви, Apple більше не буде позиціювати цю модель як базову.

Читайте також: Apple розробляє сканер відбитків на екранах наступних iPhone — Bloomberg

Підкреслюється, що всі новинки отримають процесор A13, а також новий чіп Matrix, який зможе поліпшити можливості комп'ютерного зору і продуктивність у завданнях доповненої реальності. Додатково повідомляється про покращений вологозахист, але не уточнюється, для яких моделей він буде доступний.

Фото: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-