Київстар підключив до 4G ще 115 населених пунктів

Київстар підключив до 4G ще 115 населених пунктів

Укрінформ
Національний телеком-оператор Київстар підключив до 4G- зв’язку ще 115 населених пунктів у 10 областях.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі оператора.

“Національний телеком-оператор підключив до мережі швидкісного мобільного інтернету 115 населених пунктів, де проживає понад 200 тисяч чоловік. Абонентам, що користуються USIM-картками і 4G-смартфонами, з 28 травня 2019 року надано бонусні 10 тисяч мегабайтів для мобільного інтернету, що можуть бути використані протягом 30 днів”, - йдеться у повідомленні.

Можливість користуватись швидкісним мобільним інтернетом у мережі 4G, зокрема, з’явилась у мешканців населених пунктів Приазовське, Голованівськ, Маньківка, Горошова, Заліщики, Побузьке та ін.

Зазначається, що завдяки збільшенню території 4G мережі, доступ до нових технологій мобільного зв’язку Київстар вже отримали мешканці 6109 населених пунктів, де проживає 27,7 млн чоловік, або 66,7% населення України.

Як розповів президент Київстару Олександр Комаров, цифровізація стала потужним драйвером змін нашого часу, що впливає не тільки на спосіб життя людей, але й роботу бізнесу, підвищує ефективність праці та створює нові можливості розвитку. Саме тому Київстар активно працює над тим, аби українські громадяни мали можливість користуватися сучасними технологіями. “Наша компанія оновлює телекомінфраструктуру, будує мережі 4G, щоб громадяни України могли користуватись технологіями світового рівня. Так, за 2018 рік і 1 квартал 2019 року Київстар інвестував у розвиток 4G понад 8 млрд гривень”, - підкреслив Комаров.

Читайте також: Київстар запустив програму обміну старих смартфонів на нові

Як повідомлялося, абоненти Київстар вже оцінили переваги нових технологій, і можливостями 4G скористалось понад 5 млн абонентів, а обсяги дата-трафіку в мережі Київстар у 1 кварталі 2019 року досягли 219 Петабайтів, удвічі більше, ніж рік тому.

Збільшення використання абонентами мобільного інтернету компанія пояснює доступними тарифами з безлімітним доступом до основних інтернет-сервісів, а також високою якістю зв’язку.

За даними моніторингу міжнародної компанії Ookla, в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету на сьогодні найвища з-поміж усіх мобільних операторів України.

Щоб почати користуватись 4G абоненту необхідно мати смартфон, що підтримує цю технологію зв’язку, а також замінити стару SIM-картку на сучасну USIM-картку. Отримати нову картку можна безкоштовно у будь-якому з магазинів Київстар.

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-