В Україні запрацювала система електронної ідентифікації для Mobile ID та Bank ID

В Україні запрацювала система електронної ідентифікації для Mobile ID та Bank ID

Укрінформ
В Україні в дослідній експлуатації запрацювала інтегрована система електронної ідентифікації.

Про це повідомляє Державне агентство з питань електронного урядування України у Facebook.

“Державне агентство з питань електронного врядування створило інтегровану систему електронної ідентифікації https://id.gov.ua/, яка вже працює в дослідній експлуатації і забезпечує ідентифікацію такими засобами, як електронний підпис, Mobile ID, Bank ID”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі можна надсилати свої зауваження та пропозиції щодо роботи системи. Пропозиції приймаються до 18 травня 2019 року на адресу е-пошти konoval@e.gov.ua.

Читайте також: Мінфін затвердив перелік програмно-технічних комплексів для РРО

Проект постанови Кабінету міністрів України “Про затвердження Положення про інтегровану систему електронної ідентифікації” , який пропонується для обговорення, визначає механізм функціонування системи, її структуру, порядок формування та використання.

Система електронної ідентифікації - це майданчик, який об'єднує всіх надавачів послуг електронної ідентифікації (електронний підпис, Mobile ID, Bank ID, ID-картка). Вона забезпечує доступну та безпечну електронну ідентифікацію та автентифікацію громадян та бізнес-структур у зручний для них спосіб у захищеному кіберсередовищі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-