Apple розширила правила ремонту для iPhone

Apple розширила правила ремонту для iPhone

Укрінформ
Американська компанія Apple вирішила дозволити ремонтувати iPhone, в яких були вставлені батареї інших виробників.

Про це повідомляє портал MacRumors із посиланням на внутрішній документ компанії.

“iPhone, в яких були вставлені батареї інших виробників, відтепер можуть ремонтуватися в офіціних сервісних центрах Apple і Genius Bar“, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє MacRumors, такий крок є дуже значним, адже раніше Apple категорично відмовлявся ремонтувати у своїх сервісних центрах iPhone з іншими батареями.

Згідно з новою інструкцією, якщо ремонт не пов'язаний з самою батареєю, то сервісні центри ремонтуватимуть iPhone без жодних проблем. Зокрема йдеться про ремонт дисплею, мікрофону та інше, згідно зі звичайним тарифом.

Читайте також: Apple тестує монітор сну для розумного годинника — Bloomberg

Однак, якщо ремонт пов'язаний з самою батареєю, яка була вставлена іншим виробником, то сервісним центрам відтепер дозволено замінювати їх на офіційні батареї від Apple згідно зі звичайними тарифами.

Водночас портал підкреслює, що Apple й далі не ремонтуватиме iPhone, якщо в них будуть встановлені від інших виробників, зокрема, логічні плати, мікрофони, кнопки, які регулюють звук та вимикають/вмикають сам смартфон. Зазначається, що відповідні зміни набрали чинності з цього вівторка, і діятимуть по всьому світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-